Sivas Şefik Güngör Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Vizyon: Vizyon: Öğrenme temel ihtiyaç kabul edilmeli. • Çalışanlar daha iyiye ulaşmak için kendini yenilemeli, geliştirmeli. • Başkaları ile iyi ilişkiler kurabilmeli, işbirliği içinde çalışmalı, çevresine uyum sağlayabilmeli ve yeniliklere açık olmalı. • Türk Milletinin, milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan, nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmek için çalışmalı.

Misyon: Misyon: Öğrencileri bilgiye ulaştırmak, bulunduğu seviyeden daha iyi seviyeye çıkarmak ve onları sosyal hayata hazır hale getirebilmek için VARIZ. • Öğrencilerin eğitim öğretim hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanmaları, bu hizmetin kontrolü için VARIZ. • Çalışma alışkanlığı kazanmasını için yol gösterici olarak VARIZ. • Öğrencilerin yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili ve özgüvenli olmalarını sağlamak, hayata hazırlamak için VARIZ. • Biz ülkesine ve tüm insanlığa, yararlı, üretici, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı nesiller yetiştirmek için VARIZ.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: VAR
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://767644.meb.k12.tr

Adres - KILAVUZ MAH. TEKKEÖNÜ SK. SİVAS ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİ BLOK NO 6/1 MERKEZ / SİVAS

Yerleşim Yeri -

İl/İlçe Merkezine Uzaklık SİVAS/MERKEZ